Vanaf 1970 plantte Antonio Menicucci zijn eerste druiven in Ortona, Italië. Drie generaties later produceert Menicucci met trots een verscheidenheid aan biologische handgemaakte wijnen en mousserende wijnen die aan elke smaak tegemoet komen , variërend van unieke met fruit doordrenkte wijnen tot traditionele witte en rode varianten. Met liefde en passie maken ze geweldige wijnen. Hun unieke en continue innovatietechnieken hebben hen geïnspireerd om een van de meest bewonderde Italiaanse wijnmerken in de sector te worden.

De Ginesia Passerina is een mooi strogele wijn met in de neus een klein beetje karamel en een volle rijke, zachte smaak.

Het etiket van deze wijn is ontworpen door de kunstenaar Lorenzo Pisani. Ginesia is het ontstaan van de aarde. Het blauwe van de Passerina staat voor de zee en de prachtige dingen in de zee.

Alcohol percentage 13,5%
Land Italië
Flessen per pakket 6
Regio Abruzzen
Afsluiting Kurk
Wijnhuis Menicucci
Volume 0.75l
Wijn/Spijs combinatie Past mooi bij verschillende soorten vis, pizza met groenten, en salades. Maar ook als aperitief een heerlijke wijn.
Rijping In stalen tanks
Druivenras 100% Passerina
Jaar 2017